avantgarde shop

Η εταιρεία μας υπηρετεί με συνέπεια τον χώρο του επαγγελματικού, κυρίως, επίπλου, επί σειρά δεκαετιών.

Οι συνεργάτες μας, κατασκευαστές και πελάτες, όλοι πολύτιμοι για εμάς, στηρίζουν τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στον πλέον ανταγωνιστικό εμπορικό τομέα του επίπλου.

Επίλεκτοι συνεργάτες, Έλληνες και ξένοι, ελεγμένα ποιοτικά προϊόντα, ανταγωνιστικές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση από ειδικευμένο προσωπικό, πριν αλλά και μετά την πώληση, πάντα με φιλική διάθεση και σεβασμό στον άνθρωπο που βρίσκεται απέναντι μας.

Έμπειροι Έλληνες κατασκευαστές αλλά και διεθνείς αποκλειστικότητες όπως GROSFILLEX EXPERT/FRANCE, WERZALIT SAS/FRANCE & NOVUSSI μαζί με μεγάλες συνεργασίες όπως TOPALIT/AUSTRIA, PEDRALI, GABER, SCAB, TILIA/TURKEY κ.λ.π. εξασφαλίζουν υψηλά standards στα προϊόντα, που προωθούμε.

Η συνεχής ενημέρωση & εκπαίδευση των στελεχών μας, η αξιοπιστία των συνεργατών και των προϊόντων που προωθούμε, καθώς επίσης και η γκάμα των πελατών μας αποδεικνύουν, πως η σταθερά ανοδική πορεία μας έχει βάσεις και προοπτικές!

Στο site μας μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εμάς από τα έργα μας και τα νέα της εταιρείας αλλά και να περιηγηθείτε στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε. Πάνω από όλα όμως, σας περιμένουμε από κοντά στον εκθεσιακό μας χώρο, όπου μέσα σε 1.800m² θα σας ξεναγήσουμε σε επίκαιρες προτάσεις από όλο τον κόσμο και θα σας προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις για τον επαγγελματικό σας χώρο, εσωτερικό και εξωτερικό: τραπεζοκαθίσματα, σκαμπό, καναπέδες, ξαπλώστρες, ομπρέλες, daybed, ολοκληρωμένα συστήματα γραφείων, δωμάτια ξενοδοχείων και άκρως ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα, στη διάθεση σας.

Avant Garde σημαίνει πρωτοπορία και αυτό καλούμαστε να κάνουμε πράξη στο χώρο του επίπλου τόσο στις υπηρεσίες μας όσο και στις προτάσεις μας σε επαγγελματικό & οικιακό εξοπλισμό!

brand logo

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1927 από τους Auguste, Francois & Jean Grosfillex.

To 1954 o Raymond Grosfillex διεύρυνε τον κύκλο εργασιών και έβαλε τα θεμέλια για μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα, που σήμερα δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με εργοστάσια στη Γαλλία, στις ΗΠΑ και στη Ρωσία. Με μεγάλες επενδύσεις στην έρευνα και την τεχνολογία κατόρθωσε, χρησιμοποιώντας κυρίως συνθετικό resin, να κυριαρχεί τις τελευταίες δεκαετίες στο χώρο του επαγγελματικού επίπλου.

Με πρωτοποριακές τεχνικές ανανεώνει κάθε χρόνο τη γκάμα της με κατεύθυνση το σοφιστικέ lifestyle. H αποκλειστική συνεργασία μας δίνει την δυνατότητα να εξασφαλίζουμε πολύ προσιτές τιμές στα έπιπλα τόσο του οικιακού όσο και του επαγγελματικού εξοπλισμού.

Η εταιρεία μας έχει την αποκλειστική εισαγωγή και διάθεση στην Ελλάδα. 

brand logo

Το 1999 το εργοστάσιο από την γειτονική Τουρκία άρχισε την παραγωγή επίπλων εξωτερικού χώρου κυρίως από πολυπροπυλένιο.

Γρήγορα προσανατολίστηκε στο βιομηχανικό rattan με ιδιαίτερη επιτυχία τόσο στο είδος της "πλέξης", όσο και στα χρώματα, που επέλεξε. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή η μεγάλη αντοχή των προϊόντων του σε σκληρή επαγγελματική χρήση.

Περιηγηθείτε και "γνωρίστε" κάποια από τα καλύτερα εργοστάσια του κόσμου αναγνωρισμένα για την υψηλή ποιότητα και αισθητική τους.

brand logo

Η εταιρεία οφείλει το όνομά της στην οικογένεια που πρώτη ανακάλυψε και στη συνέχεια προχώρησε στην παραγωγή του παγκοσμίως πατενταρισμένου προϊόντος από το οποίο κατασκευάζονται και επιφάνειες τραπεζιών.

Ιδρύθηκε το 1923 αλλά πήρε τη μορφή της σύγχρονης βιομηχανικής μονάδας στα μέσα της δεκαετίας του ΄50.
Σήμερα, διευρύνοντας το φάσμα εργασιών της, παράγει επίσης πάνελ επίστρωσης εξωτερικών χώρων & πλήθος άλλων βιομηχανικών προϊόντων. Εξάγει σε 34 χώρες σε όλο τον κόσμο.
Η εταιρεία αλλά και τα προϊόντα της έχουν τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία. Συνεχίζει να επενδύει σε έρευνα και τεχνογνωσία προσπαθώντας να προσαρμόσει τις προδιαγραφές των προϊόντων της στις κλιματολογικές συνθήκες, που συνεχώς αλλάζουν.

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα
τριών εκ των πλέον διεθνώς αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies