avant_garde_building.jpg

Η εταιρεία μας υπηρετεί με συνέπεια τον χώρο του επαγγελματικού, κυρίως, επίπλου, επί σειρά δεκαετιών.

Οι συνεργάτες μας, κατασκευαστές και πελάτες, όλοι πολύτιμοι για εμάς, στηρίζουν τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο στον πλέον ανταγωνιστικό εμπορικό τομέα του επίπλου.

Επίλεκτοι συνεργάτες, Έλληνες και ξένοι, ελεγμένα ποιοτικά προϊόντα, ανταγωνιστικές τιμές, άμεση εξυπηρέτηση από ειδικευμένο προσωπικό, πριν αλλά και μετά την πώληση, πάντα με φιλική διάθεση και σεβασμό στον άνθρωπο που βρίσκεται απέναντι μας.

Έμπειροι Έλληνες κατασκευαστές αλλά και διεθνείς αποκλειστικότητες όπως GROSFILLEX EXPERT/FRANCE, WERZALIT SAS/FRANCE & NOVUSSI μαζί με μεγάλες συνεργασίες όπως TOPALIT/AUSTRIA, PEDRALI, GABER, SCAB, NARDI/ITALY, TILIA/TURKEY κ.λ.π.  εξασφαλίζουν υψηλά standards στα προϊόντα, που προωθούμε.

Η συνεχής ενημέρωση & εκπαίδευση των στελεχών μας, η αξιοπιστία των συνεργατών και των προϊόντων που προωθούμε, καθώς επίσης και η γκάμα των πελατών μας αποδεικνύουν, πως η σταθερά ανοδική πορεία μας έχει βάσεις και προοπτικές!

Στο site μας μπορείτε να μάθετε περισσότερα για εμάς από τα έργα μας και τα νέα της εταιρείας αλλά και να περιηγηθείτε στην μεγάλη γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε. Πάνω από όλα όμως, σας περιμένουμε από κοντά στον εκθεσιακό μας χώρο, όπου μέσα σε 1.800mθα σας ξεναγήσουμε σε επίκαιρες προτάσεις από όλο τον κόσμο και θα σας προτείνουμε εξειδικευμένες λύσεις για τον επαγγελματικό σας χώρο, εσωτερικό και εξωτερικό: τραπεζοκαθίσματα, σκαμπό, καναπέδες, ξαπλώστρες, ομπρέλες, daybed, ολοκληρωμένα συστήματα γραφείων, δωμάτια ξενοδοχείων και άκρως ιδιαίτερα διακοσμητικά αντικείμενα, στη διάθεση σας.

Avant Garde σημαίνει πρωτοπορία και αυτό καλούμαστε να κάνουμε πράξη στο χώρο του επίπλου τόσο στις υπηρεσίες μας όσο και στις προτάσεις μας σε επαγγελματικό & οικιακό εξοπλισμό!

Αποκλειστικοί αντιπρόσωποι στην Ελλάδα τριών εκ των πλέον διεθνώς αναγνωρισμένων κατασκευαστικών οίκων :

grosfillex.jpg

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1927 από τους Auguste, Francois & Jean Grosfillex.

To 1954 o Raymond Grosfillex διεύρυνε τον κύκλο εργασιών και έβαλε τα θεμέλια για μια σύγχρονη βιομηχανική μονάδα, που σήμερα δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο με εργοστάσια στη Γαλλία, στις ΗΠΑ και στη Ρωσία. Με μεγάλες επενδύσεις στην έρευνα και την τεχνολογία κατόρθωσε, χρησιμοποιώντας κυρίως συνθετικό resin, να κυριαρχεί τις τελευταίες δεκαετίες στο χώρο του επαγγελματικού επίπλου.

Με πρωτοποριακές τεχνικές ανανεώνει κάθε χρόνο τη γκάμα της με κατεύθυνση το σοφιστικέ lifestyle. H αποκλειστική συνεργασία μας δίνει την δυνατότητα να εξασφαλίζουμε πολύ προσιτές τιμές στα έπιπλα τόσο του οικιακού όσο και του επαγγελματικού εξοπλισμού.

werzalit_since_1923.jpg

Η Γερμανική εταιρεία Werzalit, οφείλει το όνομα της στην οικογένεια που πρώτη ανακάλυψε και στη συνέχεια προχώρησε στην παραγωγή του παγκοσμίως πατενταρισμένου προϊόντος από το οποίο κατασκευάζονται και επιφάνειες τραπεζιών.

Ιδρύθηκε το 1923 αλλά πήρε τη μορφή της σύγχρονης βιομηχανικής μονάδας στα μέσα της δεκαετίας του '50. Σήμερα, διευρύνοντας το φάσμα εργασιών της, παράγει επίσης πάνελ επίστρωσης εξωτερικών χώρων και πλήθος άλλων βιομηχανικών προϊόντων.

Εξάγει σε 34 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία αλλά και τα προϊόντα της έχουν τιμηθεί με πολλά διεθνή βραβεία. Συνεχίζει να επενδύει σε έρευνα και τεχνογνωσία προσπαθώντας να προσαρμόσει τις προδιαγραφές των προϊόντων της στις κλιματολογικές συνθήκες, που συνεχώς αλλάζουν.

Στα τέλη του 2019 ενώνει τις δυνάμεις της με τη Γαλλική εταιρεία SM FRANCE και έκτοτε συνεχίζουν μαζί προδιαγράφοντας μια ακόμα πιο δυναμική & επιτυχημένη πορεία!

novussi.jpg

Το 1999 το εργοστάσιο από την γειτονική Τουρκία άρχισε την παραγωγή επίπλων εξωτερικού χώρου κυρίως από πολυπροπυλένιο.

Γρήγορα προσανατολίστηκε στο βιομηχανικό rattan με ιδιαίτερη επιτυχία τόσο στο είδος της "πλέξης", όσο και στα χρώματα, που επέλεξε. Ιδιαίτερα εντυπωσιακή η μεγάλη αντοχή των προϊόντων του σε σκληρή επαγγελματική χρήση.

Περιηγηθείτε και "γνωρίστε" κάποια από τα καλύτερα εργοστάσια του κόσμου αναγνωρισμένα για την υψηλή ποιότητα και αισθητική τους:

gaber.jpg

Ιταλικός οίκος με πολύχρονη παρουσία στο χώρο του επαγγελματικού κυρίως επίπλου και διεθνή αναγνώριση.

Στηριζόμενος στη φιλοσοφία ότι ο χώρος επηρεάζει τις ανθρώπινες σχέσεις, προσπαθεί να δημιουργήσει ελκυστικά περιβάλλοντα στο σπίτι, στους χώρους δουλειάς αλλά και σε χώρους εστίασης. Έπιπλα από μέταλλο, ξύλο & πολυπροπυλένιο με πρωτότυπο σχεδιασμό και ιδιαίτερο ύφος.

Σχεδιαστές από την Ιταλία, την Αυστρία και την Βραζιλία αυτόνομα ή ομαδικά παρουσιάζουν κάθε χρόνο ενδιαφέρουσες καινοτόμες προτάσεις σε σχέδια και χρώματα. Γνώση, επαγγελματισμός, συνέπεια, ανανέωση, σεβασμός στο περιβάλλον και στον άνθρωπο είναι οι άξονες στους οποίους κινείται για να κάνει τη ζωή μας πιο άνετη και πιο ευχάριστη.

topalit_logo.jpg

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ

Στο εργοστάσιο παραγωγής στο Ampflwang, παράγονται επιτραπέζια και περβάζια που κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων του είδους τους. Η παραγωγή και η διοίκηση, η έρευνα και η ανάπτυξη ενώνονται κάτω από μια ενιαία στέγη.

Η συντονισμένη ομάδα μας εξασφαλίζει ομαλές διαδικασίες. Στο σύγχρονο κέντρο logistics, τα προϊόντα μας παραλαμβάνονται και συσκευάζονται με ασφάλεια έτοιμα για αποστολή. Τα σωστά αποθέματα καθιστούν δυνατή την γρήγορη και ευέλικτη αντίδραση στις απαιτήσεις των πελατών.

Ένα αποκλειστικό Topalit: η επιφάνεια XD

Συνεχίσαμε να βελτιστοποιούμε τη μέθοδο παραγωγής μας. Τα περβάζια των παραθύρων μας, καθώς και οι επιτραπέζιοι υπολογιστές μας είναι πλέον διαθέσιμα με την πρωτοποριακή επιφάνεια XD κατά κανόνα. Παρέχει ακόμα μεγαλύτερη αντοχή στις γρατσουνιές και αντοχή στα προϊόντα μας.

Αυτό εγγυάται ειδικά οφέλη και ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα για τους πελάτες μας και καθιστά την Topalit GmbH από την Αυστρία τον δοκιμασμένο και αξιόπιστο συνεργάτη ποιότητας παγκοσμίως.

papatya_new_logo.jpg

Τουρκικός οίκος με εμπειρία πάνω από είκοσι πέντε χρόνια στο χώρο του επαγγελματικού επίπλου.

Έπιπλα ανώτερης ποιότητας και υψηλής αισθητικής κατασκευασμένα από πολυπροπυλένιο, πολυκαρβονικά, από ξύλο και μέταλλο αλλά και από συνδυασμούς αυτών των υλικών ξεχωρίζουν σε επιλεγμένους χώρους εστίασης και φιλοξενίας. Σχέδια πρωτότυπα, κλασσικά αλλά και μοντέρνα εκθαμβωτικά χρώματα, αντοχή και άνεση χαρακτηρίζουν τα προϊόντα του.

Σεβασμός στο περιβάλλον και στον πελάτη χαρακτηρίζουν την πολιτική του. Με επενδύσεις στη σύγχρονη τεχνολογία συνεχίζει την ανοδική πορεία του. Διαθέτει ISO 9001 & 14001.

resol.jpg

Όμιλος εργοστασίων με έδρα την περιοχή Les Preses στην Ισπανία. Σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 40.000 τ.μ. σχεδιάζει, παράγει, ελέγχει και τροφοδοτεί όλη την υφήλιο με προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Διαθέτει ISO14001 & 9001. Σε συνεργασία με τα Ινστιτούτα πιστοποίησης ποιότητας CATAS, AIDIMA, FIRA & IQ Net εξασφαλίζει τις προϋποθέσεις για προϊόντα σύμφωνα με διεθνείς προδιαγραφές για αντοχή, ασφάλεια και πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.

pedrali_logo.jpg

Η εντυπωσιακή αναπτυξιακή πορεία με τις μεγάλες επενδύσεις, η απόλυτη σοβαρότητα, η ανώτερη ποιότητα, το ξεχωριστό design, τα υψηλά standards & ο σεβασμός στον άνθρωπο και το περιβάλλον χαρακτηρίζουν τον διεθνώς γνωστό ιταλικό οίκο.

Η εταιρεία επενδύοντας σε νέους ανθρώπους, στην έρευνα και στην εμπειρία, που προκύπτει μέσα από συνεχείς πειραματισμούς, καινοτομεί όχι μόνο στην διαδικασία παραγωγής αλλά και στην κοινωνική προσέγγιση. Τον Δεκέμβριο του 2016 ανέλαβε την χορηγία κατασκευής κέντρου φιλοξενίας και υποστήριξης για τους σεισμοπαθείς της βόρειας Ιταλίας!

TILIA _logo.jpg

Με σύμβολο το δέντρο της ευτυχίας, η Τουρκική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 1963, παράγει πιστοποιημένα προϊόντα για οικιακή αλλά και επαγγελματική χρήση, τα οποία εξάγει σε περισσότερες από πενήντα χώρες. Στόχος της να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να ικανοποιεί πελάτες με διαφορετικές κουλτούρες και πρότυπα.

Πρωτοπορεί επίσης στην κατασκευή συνεδριακών καθισμάτων πολυπροπυλενίου αλλά και πολυκαρβονικών με τεχνολογία gas injection.

Nardi%20Logo%202020.jpg

Mία μεγάλη Ιταλική οικογενειακή επιχείρηση με παραδοσιακά πρότυπα και εντυπωσιακή εξέλιξη. Με συγκριτικό πλεονέκτημα την προσήλωση του προσωπικού της, παράγει αξιόπιστα προϊόντα, τα οποία εξάγει στις πέντε ηπείρους.

Από τις πρώτες εταιρείες, που πειραματίστηκαν με πολλά διαφορετικά χρώματα αλλά και ιδιότυπες διχρωμίες. Έπιπλα οικιακού αλλά και επαγγελματικού εξοπλισμού κυρίως από πολυπροπυλένιο και αλουμίνιο.

siesta.jpg

Ο οίκος ιδρύθηκε το 1987 στην Κωνσταντινούπολη. Στόχος του η ικανοποίηση πελατών σε διεθνές επίπεδο με έπιπλα ποιότητας, με ιδιαίτερο design και συγχρόνως λειτουργικά & εύχρηστα.

Παρακολουθώντας με προσοχή τις ανάγκες και τις τάσεις της αγοράς έχει επιτύχει μία σημαντική ανάπτυξη με σταθερούς ρυθμούς, επιτυγχάνοντας να παράγει προϊόντα ποιότητας σε σύντομους χρόνους με ανταγωνιστικές τιμές. Στη γκάμα του υπάρχουν καθίσματα, τραπέζια, σκαμπώ & φωτιστικά ιδανικά για επαγγελματική χρήση. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με το βιομηχανικό rattan με μεγάλη επιτυχία.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι το πολυπροπυλένιο, το fiberglass, το διάφανο polycarbonate & το γυαλιστερό PA6 nylon, υλικά με ισχυρά τεχνικά χαρακτηριστικά, που δίνουν στα προϊόντα ασύγκριτη ποιότητα και αντοχή. Πολλά από τα είδη του είναι πιστοποιημένα από το Ινστιτούτο CATAS.

scab.jpg

Από τα πιο παλιά ιταλικά εργοστάσια (ιδρύθηκε το 1957) βρίσκεται σήμερα σε μια από τις κορυφαίες θέσεις της ιταλικής βιομηχανίας. Η κύρια παραγωγή αφορά το επαγγελματικό έπιπλο. Υψηλή ποιότητα, ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες, πιστοποιημένα προϊόντα σε μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους.

Σε αποκλειστική συνεργασία με την Bayer χρησιμοποιεί το υλικό Macrolon (πολυανθρακική ρητίνη με σταθεροποιητή UV), που εξασφαλίζει τη μέγιστη ανθεκτικότητα. Έπιπλα λειτουργικά, με δικό τους μοναδικό ύφος.

sedia.jpg

Οίκος γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο, αφού εξάγει τα προϊόντα του πάνω από 30 χρόνια. Με κύριο υλικό το ξύλο και κύριο χαρακτηριστικό τα "100% made in Italy" εντυπωσιάζει για την μεγάλη γκάμα των προϊόντων του, που καλύπτουν κάθε γούστο.

Από τα παραδοσιακά βιεννέζικα σε όλες τις εκδοχές τους, τα κλασσικά Louis XV, Louis XVI, τα παραδοσιακά ξενοδοχειακά εσωτερικού χώρου μέχρι τα πολύ μοντέρνα έπιπλα με extreme style. Έπιπλα με χειροποίητο φινίρισμα από έμπειρους τεχνίτες, υψηλής ποιότητας, κατάλληλα να εξοπλίσουν επαγγελματικούς χώρους όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια και cafe bars, όπου ενδιαφέρονται να προσφέρουν στους πελάτες τους κάτι ξεχωριστό.

allibert-vector-logo.jpg

Μέλος του ομίλου Keter, ενός κολοσσού της παραγωγικής διαδικασίας.

Η Allibert μαζί με την Sommer γύρω στα 1970 πραγματοποιώντας στρατηγικές συνεργασίες με εργοστάσια όπως η Rubbermaid και η Curve δημιουργούν μία υπερδύναμη στον χώρο του επίπλου, που ως βασική πρώτη ύλη χρησιμοποιεί το πολυπροπυλένιο. Δημιουργεί μία τεράστια συλλογή από προϊόντα σε βιομηχανικό rattan.

Πρωτοπορεί με την χρήση του Rezolith, ειδικό φινίρισμα, που δίνει την εικόνα και την υφή του ξύλου.

metalmobil_et_al.gif

Ο γνωστός Ιταλικός οίκος που παράγει ποιοτικό επαγγελματικό έπιπλο πάνω από 60 χρόνια, τώρα αλλάζει ονομασία σε et al.

Διακεκριμένοι σχεδιαστές παγκοσμίου φήμης διαχειρίζονται τις τάσεις της αγοράς δημιουργώντας προϊόντα, που εξελίσσονται διαρκώς. Με μεγάλη ευαισθησία και σεβασμό στον άνθρωπο και τη φύση ελέγχει ολόκληρη την παραγωγική διαδικασία, από την προμήθεια πιστοποιημένων πρώτων υλών μέχρι την χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στην διάρκεια της παραγωγής.

Τα τελικά προϊόντα αλλά και οι συσκευασίες τους είναι κατασκευασμένα από μη τοξικά και ανακυκλώσιμα υλικά.

logo_Artie-Garden-International_Ltd.jpg

O οίκος ιδρύθηκε το 1999 από τον Αrthur Cheng. Όραμά του, η ετικέτα “made in China” να μην σημαίνει πλέον φτηνή απομίμηση αλλά ένδειξη υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Η εταιρεία πλαισιωμένη από διεθνή ομάδα σχεδιαστών επενδύει σε τεχνολογία και τεχνογνωσία, συνδυάζοντας την χρήση των μηχανών για το αλουμίνιο με την παραδοσιακή τεχνική της χειροποίητης πλέξης από έμπειρους τεχνίτες για το πολυαιθυλένιο.

Η εταιρεία, πιστοποιημένη με ISO9001, χρησιμοποιεί υλικά υψηλής αντοχής, πάντοτε φιλικά προς το περιβάλλον. Η διεθνής αναγνώριση των προϊόντων της αποδεικνύεται από τους τιμητικούς τίτλους που διαθέτει σε παγκόσμιο πλέον επίπεδο.

Τα cookies είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου. Συνεχίζοντας την πλοήγησή σας αποδέχεστε τη χρήση cookies